Cybergun AK47 Tactical sähköase Näytä suurempana

Cybergun AK47 Tactical sähköase

120944

Legendaarinen AK47 on maailman eniten valmistettu rynnäkkökivääri, jonka Mr. Kalashnikov suunnitteli jo 70 vuotta sitten. Ikä ei paina tätä klassikkoa, vaan aika on tehnyt siitä kulttituotteen, joka näkyy ja kuuluu edelleen nykypäivänä niin tositoimissa kuin viihdeteollisuuden palveluksessa.

Tiedot

In stock

169,00 €

Tuotetiedot

Kalashnikovin lisensoimilla aidoilla merkinnöillä ja logoilla varustettu Cybergunin AK47 Tactical on erinomainen valinta niin aloittelijalle kuin myös pidemmälle ehtineelle harrastajalle. Etu- ja takatukki ovat mustaa kestävää muovia ja tukkiin mahtuu isompikin akku. Aseen etutukki on muotoiltu uudelleen ja siinä on jokaisella sivulla tähtäinkisko tähtäimiä ja lisävarusteita varten.

 

Aseen pistoolikahva on ergonomisesti muotoilu ja siitä saa hyvän otteen ja tuntuman aseeseen. Takatähtäin on samalla tavalla säädettävissä kuin oikeassakin aseessa. Aseen lipas on uudemmille AK-sarjan aseille tyypillinnen vohvelikuvioitu ja siinä lenkki hihnan kiinnittämistä varten. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

 

Cybergunin AK-sarjan aseet ovat erittäin luotettavia airsoft aseita, joita on myyty Suomessa vuosien saatossa enemmän kuin mitään muuta sähköasetta.

 

Pakkaus sisältää 550 kuulan hicap lippaan, akun ja laturin.

Tekniset tiedot

Lipaskoko 550 kpl
Lähtönopeus 122 m/s
Paino 2300 g
Pituus 875 mm