Cybergun Colt M4 Keymod 13" sähköase, metalli

180840

Täysmetallinen Coltin M4 varustettuna nykyaikaisella KeyMod etukahvalla. Aseessa on Crane tyylinen teleskooppitukki erillisillä akkutiloilla. Rungon päällä on täyspitkä tähtäinkisko lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Vakiona metalliset ja säädettävät Flip Up etu- ja takatähtäimet. Myös rungon sivuilla ja alla on vakiona tähtäinkiskot, joidenka paikkaa on helppo vaihtaa Keymod etukahvassa.

Tiedot

Out of stock

289,00 €

Tuotetiedot

Kiinnitysjärjestelmän hienous on kuitenkin 13" KeyMod etukahva, joka mahdollistaa kiinnityksen huomattavasti monipuolisemmin kuin perintein RIS/RAS etukahva. Lisäksi kyseinen järjestelmä ei tuo aseeseen lisää painoa, sillä kiinnityskohdat on integroitu kahvan muotoihin. Tämä auttaa painon lisäksi kahvan muotoilussa pitäen sen tasaisena ja kädelle sopivan paksuisena.

 

Pitkästä piipusta huolimatta ase on hyvin tasapainoinen, koska akku sijaitsee takana tukissa ja etukahvassa on KeyModin tuomat edut. Pitkä piippu tuo tarkkuutta ja takaa hyvän kantaman. Hyvän rakenteen ja viimeistelyn vuoksi runko ei nitise eikä notku, vaan on "yhtä puuta".

 

Yksiosainen piippu on metallia ja rungon ylä- ja alapuolikas ovat alumiinia. KeyMod kahva on CNC työstettyä metallia. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

 

Ase toimitetaan akulla, laturilla ja kahdella hicap (350) lippaalla. Säädettävä hoppi ja lisensoidut Coltin logot ja tekstit viimeistelevät tämän hienon aseen.

 

Keymod etupäähän takoitetut kiskot löydät tuotenumerolla 18511.

Tekniset tiedot

Lipaskoko 350 kpl
Lähtönopeus 112 m/s
Paino 2904 g
Pituus 770/880 mm