Proairsoft M4A1 Combo jousitoiminen kivääri Näytä suurempana

Proairsoft M4A1 Combo jousitoiminen kivääri

PROM4A1

Jousitoiminen rynnäkkökivääri, joka on varustettu lineaarisesti säädettävällä hopilla. Näet heti missä asennossa hoppi on ja sitä on helppo myös säätää. Aseessa on säädettävä 4-asentoinen teleskooppitukki ja irrotettava kantokahva, jonka alla on metallinen tähtäinkisko optisia tähtäimiä varten. Takatähtäin on säädettävissä sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Tiedot

In stock

79,90 €

Tuotetiedot

Ase on myös esikuvansa mukaisesti täysin kenttäpurettavissa, jolloin aseen huoltaminen ja mahdollinen korjaaminen on helppoa ja nopeaa. Tällaista ominaisuutta ei ole ollut missään jousitoimisessa rynnäkkökiväärissä ennen tätä. Kantohihnan kiinittämistä varten aseessa on metallinen etulenkki, joka on myös täysin irrotettavissa.

 

Aseen runko kestävää mattapintaista polymeerimuovia. Tuloksena on notkumaton ja nitisemätön ase, jonka viimeistely on korkealaatuista. Aseen tehokkuus ja tarkkuus puhuvat teknisen laadun puolesta. Suuren lähtönopeuden takia aseen kantama on poikkeuksellisen pitkä ja erinomaisen hopinsäädön ansiosta myös tasainen.

 

Täydelliseen pakettiin kuuluu aseen lisäksi lisälipas, iso pussi Diablon laadukkaita biokuulia sekä kätevä lippaanlataaja.

 

Huom. Ilmoitettu lähtönopeus on mitattu 0.12g kuulalla jos tahdot verrata tätä asetta joihinkin muihin jousitoimisiin aseisiin.

Tekniset tiedot

Lähtönopeus 121 m/s
Lipaskoko 60 kpl
Paino 1253 g
Pituus 760-840 mm