Käytetty Carten M210

kaytettym210rtr

RC Play -ratakeskuksen käytössä olleet Carten M210 ralliautot. Autoja yhteensä 4kpl. Kappalehinta 129€. Ajettu vain mattopinnalla sisällä. Korit rikki, mutta ajokuntoisia. Uusia koreja saatavilla. Autoissa ei puutteita tai muuta kuin kulumisesta johtuvia välyksiä. Kaikki varaosat saa jatkossa kauttamme.

Ei sisällä akkua tai laturia. Kysy käytettyjä. Ei myyntipakkausta. Pakettiin kuuluu käytetty auto tekniikkoineen ja radiolaite.

Tiedot

4 varastossa

129,00 €

-80,00 €

209,00 €

Tuotetiedot

KÄYTETYT LAITTEET MYYDÄÄN KULUTTAJASUOJALAIN "SELLAISENA KUIN SE ON" EHTOA KÄYTTÄEN. KAIKKI KÄYTETYT LAITTEET OVAT NÄHTÄVILLÄ MYYMÄLÄSSÄ JA LAITTEITA VOI TESTATA ENNEN OSTOPÄÄTÖSTÄ. VERKKOKAUPASTA TILATTUNA ASIAKAS LUOTTAA RC JYVÄSKYLÄN ARVIOINTIKYKYYN LAITTEEN KUNNOSTA, EIKÄ PERUUTUS- TAI PALAUTUSOIKEUTTA OLE. KAIKKI RC JYVÄSKYLÄSTÄ MYYTÄVÄT KÄYTETYT LAITTEET ON TARKISTETTU JA TESTATTU ENNEN MYYNTIIN LAITTOA JA MYYDÄÄN TÄYSIN TOIMIVANA. NAARMUT JA NORMAALIT KÄYTÖSTÄ JOHTUVAT KULUMAT JNE, EIVÄT KUULU KORVAUSVASTUUN PIIRIIN. LAAKEREITA YNNÄ MUITA KULUVIA EI OLE UUSITTU ELLEI TOISIN MAINITA.

1 other products in the same category: