UGears Kids Purjevene

482018412046

Malli vie meidät muinaisten merenkulkijoiden maailmaan - Foinikialaiset, Viikingit, jotka matkustivat pitkiä matkoja aluksillaan. Havainnollistaa antiikin purjeveneiden rakennetta, jotka kiisivät aaltojen halki lohikäärmeen pää keulalla, ankkuri hampaiden välissä, suojellen laivaa ja merimiehiä myrskyjen ja hurrikaanien aikana

Tiedot

Varastossa

2,97 €

-40%

4,95 €

Tuotetiedot

3D puinen väritysmalli "Purjevene". Alkaen 5-vuotiaille lapsille ... Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta. Malli vie meidät muinaisten merenkulkijoiden maailmaan - Foinikialaiset, Viikingit, jotka matkustivat pitkiä matkoja aluksillaan. Havainnollistaa antiikin purjeveneiden rakennetta, jotka kiisivät aaltojen halki lohikäärmeen pää keulalla, ankkuri hampaiden välissä, suojellen laivaa ja merimiehiä myrskyjen ja hurrikaanien aikana. Malli symboloi sen ajan laivastoa, purjehduksella auringon alla, viiri mastossa heiluen. Ja tietenkin ohjauspyörä rungon perässä! Mallissa on mekaanisia elementtejä: voit kääntää ohjauspyörää, ohjeistaa purjevenettä hurjissa aalloissa ja tietenkin kuvitella itsesi legendaariseksi Amerikan tai Intian tutkimusmatkailijaksi.
 
Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.
 
Kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hieno motorisia taitoja: Valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.
 
Ympäristöystävällinen: on valmistettu korkealaatuisesta puusta, puun miellyttävä tuoksu ja sitä on miellyttävä kosketella.
 
Helposti koottava: Kaikki osat on jo katkaistu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, ne saatat tarvita apua. J
 
Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.
 
Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.
 
Mallin koko: 120×38×130 mm
Paketin koko: 165×180×5 mm
Osien lukumäärä: 17

 

16 other products in the same category: