RC Jyväskylä Oy on kokonaisvaltainen rc-kauppa, virallinen Kyosho & Traxxas maahantuoja, joka myynnin lisäksi myös huoltaa ammattitaitoisesti rc-laitteet. Tapauskohtaisesti huollamme myös muiden valmistajien tuotteita.

Huoltoon toimittaminen :

- Sovi isojen pakettien (isot lennokit, kopterit yms.) toimittamisesta. Meillä ei ole suuria tiloja säilyttää huoltolaitteita ja/tai huolto voi olla hetkellisesti täynnä.

- Mikäli lähetät huollon postipakettina niin pakkaa lähetys huolellisesti. RC Jyväskylä ei ole vastuussa laitteen rikkoutumisista ennen huoltoon vastaanottamista.

- Kirjoita mukaan tarkka seloste mitä laitteelle haluaisit tehtävän. Huollamme ensisijaisesti edustamamme tuotemerkkien laitteet. Tapauskohtaisesti myös muita merkkejä.

- Huollon valmistuttua saat siitä laskun sähköpostiin tai voit maksaa huollon RC Jyväskylän jakeluautoon noudon/kuljetuksen yhteydessä. Koko huoltosumma tulee maksaa ennen huolletun tuotteen luovutusta.

Huoltoon lähettämisen yhteystiedot:

Pakettiautomaattiin:

RC Jyväskylä Oy / Huolto

Postin automaatti S-market Savela 

Vehkakatu 5

40705 Jyväskylä

puhnr. 050 5681 881

Postipakettina:

RC Jyväskylä Oy / Huolto

Ahjokatu 4

40320 Jyväskylä

Puhnr. 050 5681 881

Huoltohinnasto:

Voimassa 1.1.2019 alkaen

Akun latauspalvelu 5€ Esim. laitteen oston yhteydessä tai Litium -akkujen herätelataukseset. Pyydä myymälästä ohjeet Litium -akkujen lähettämiseen postitse.
Akku / Laiteparkki 10€ Mikäli et käytä laitetta esim. talvikaudella niin voit tuoda sen meille parkkiin. Samalla voimme huoltaa laitteen käyttökuntoon seuraavalle ajokaudelle. Hinta on per alkava kuukausi.
Juotostyöt 5€ Liittimien, kaapeleiden yms. juotostyöt. Hinta sisältää yhden liitinpintaparin työt. Harjattoman moottorin johdot (6 liitinpintaparia) tehdään kahden juotostyön hinnalla.
Huollon kustannusarvio autot 30€ Sisältää auton huoltoarvion 20% piilovirhemarginaalilla. Hinta-arvion tekeminen ei sido huoltoon.
Huollon kustannusarvio DJI kopterit 75€ Sisältää DJI kopterin huollon tarkan hinta-arvion. Hinta-arvion tekeminen ei sido huoltoon.
Alle 30 min huoltotyö 30€
Esim. servon vaihto tms.
Huollot tuntityönä 50€
Esim. tasauspyörästöhuollot tai moottorihuollot
Liuottimet ja muut kemikaalit 20€
Mikäli huollossa joudutaan käyttämään terveydelle vaarallisia aineita. Mm. moottorihuolloissa joudutaan virtauskanavat huuhtelemaan erittäin voimakkaalla kemikaalilla, jotta kaikki moottoriin kuulumaton aine saadaan pois.
Huollon muut mahdolliset kustannukset 1-100€ Mahdolliset laskutuslisät, lähettäminen, asiakaspalautuksen käyttäminen yms. Tarvittaessa tarkista muut kustannukset myymälästä.

Valmistajien takuu ja virhevastuu : 

Mikäli olet hankkinut laitteen RC Jyväskylän verkkokaupasta, mutta olet käyttöönoton yhteydessä huomannut tuotteessa jonkin virheen tai puutteen niin olethan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse info (at) rcjkl piste fi. Reklamaatiot hoidetaan aina kirjallisena, jotta molemmille osapuolille jää muistiin sovitut asiat. Reklamaatioita ei vastaanoteta puhelimitse, mutta voit soittaa ja kysyä opastusta tarvittaessa. Mikäli asioit myymälässämme niin ota mukaan omalla allekirjoituksella varustettu vapaamuotoinen dokumentti tuotteen virheestä tai puutteesta. Emme käsittele reklamaatioita ilman tarvittavia dokumentteja. Kaikkiin reklamaatioihin on liitettävä mukaan ostokuitti. Huom. Pelkkä verkkokaupan tilausvahvistus ei riitä, mutta tilausvahvistus ja verkkopankin maksutosite yhdessä ovat riittävä dokumentti. Tuotteen mukana toimitettava kuitti on kuitenkin paras ja nopein tapa.

Älä lähetä koko laitetta mikäli niin ei ole sovittu. Valmistajien takuu/virhevastuu koskee vain viallista komponenttia. Mikäli kuitenkin lähetät koko laitteen veloitamme servon tms. irrotuksesta ja asennuksesta huoltohinnaston mukaisen maksun. Ylisuurista lähetyksistä joudumme veloittamaan tästä aiheutuvat ylimääräiset kulut.

Maksamme kohtuulliset kuljetusmaksut, jos tuotteessa todetaan valmistevirhe. Pyydä tarvittaessa asiakaspalautuksen numero myymälästä. Mikäli palautetusta tuotteesta ei huollossa löydy valmistevikaa, asiakaspalautuksen veloitus 14 euroa, sekä huoltokustannukset veloitetaan ennen tuotteen takaisin lähettämistä.

Mikäli edelleen tämän luettuasi mieltäsi jäi jokin askarruttamaan, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse niin annamme mahdolliset lisäohjeet.

Reklamaatiokäsittelyjen yhteystiedot:

RC Jyväskylä Oy / Reklamaatiot

Ahjokatu 4

40320 Jyväskylä

myynti@rcjkl.fi

Tuotteen virheen ilmoituslomake, kun tuotteessa epäillään valmistusvirhettä :

Muista tallentaa lomake tietokoneellesi tai tulosta se paperille, jotta itsellesi jää dokumentti tehdystä ilmoituksesta. 


Word-lomakkeen voit täyttää ja tulostaa.


Pdf-lomakkeen voit vain tulostaa ja täyttää käsin.

Mikäli mistä tahansa huoltoon tai reklamaation tekemiseen liittyvissä asioissa tarvitset apua, niin älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme.