Tervetuloa Jyväskylän RC Play Action Parkkiin

RC Play (patent pending) on täysin uusi konsepti tuoda koko perheen ajanviete- ja harrastuspaikka ostoskeskukseen. Alan harrastajille avattavan erikoismyymälän lisäksi yli 500m2 tiloihin on suunniteltu useita erityyppisiä toiminta-alueita. Rc-autoradoille ja maisemoidulle Offroad maastoalueelle vuokrataan autoja, drone alueelle helikoptereita ja vesialtaalle moottori- ja purjeveneitä. Lisäksi on simulaattorialue lennokeille, koptereille ja droneille. RC Play alueeseen pääset tutustumaan ilman sisäänpääsymaksua.

Harrastuspaikkojen vaikeusasteet on suunniteltu siten, että kiinnostus ja soveltuvuus sopii lapsista aikuisiin. Etenkin maastoalue on rakennettu luonnonmukaisin materiaalein. Alueelta löytyy kiveä, kivituhkaa, hiekkaa, vettä vesiputouksineen. Puusto ja nurmialue on toki vain ikivihreää.

Sisustuksella on pyritty rauhoittamaan tila ja harmooninen yleisvalaistus kohdevalaistuksella täydennettynä luo omaperäisen ja uniikin tunnelman tilalle. Paikan päältä löytyy myös uniikki rc-aiheinen taideteos. Made by Design Alonen.

Perheen pienimmille ja ensikertalaisten ajoharjoitteluun löytyy minikrossiautot 5€ hintaan. Tällä radalla ei ole aikarajoitusta. Ajoharjotteluradalta löydät harjoituskartioita, joita voi kierrellä ja opetella aidon RC-auton hallintaa. Testialueelta löytyy myös kolme hyppyriä, jos ajaminen on jo hallussa. Hyppää autolla pituutta tai näyttäviä voltteja.

Kyosho Mini-Z autoilla ajetaaan asfattia imitoivalla kaksikerroksisella solukumiradalla. Autoksi voit valita nopean takavetoisen urheiluauton tai nelivetoisen drifterin. Mini-Z autoja pääset ajamaan 10€ hintaan täyden akullisen. Akun kesto riippuu kuljettajan taitotasosta ja pienellä kaasun käytöllä autolla voi ajaa jopa 45 minuuttia yhtäjaksoisesti. Nopeaa kisa-ajoa akullinen kestää noin 15-20 minuuttia. Mini-Z radalle saamme aivan lähiakoina myös ajanottolaitteiston ja aloitamme RC Play viikkokisojen järjestämisen. Haasta kaverit mukaan ja tule ajamaan limpparikisaa.

Offroad -autot ovat lippulaiva tuotteemme. Aidosti luonnonmukaisin materiaalein varustetulle radalle pääset haastamaan itsesi ja auton. Autolla ajo vaati tarkkuutta ja nopeus ei ole tässä lajissa se juttu. Kaverit mukaan ja offroad safarille mars. Offroad -autoja pääset käyttämään 10€ hintaan 20 minuuttia.

Asfalttiteiden kuningas. Aito RC-ralliauto. Nopeita kurveja ja tiukkoja linjoja. Haasta itsesi kelloa vastaan tai ota kaveri mukaan ja ota kisaa kylki kylkeä vasten. Ralliautoa ajetaan mattoradalla koko akullinen 10€ hintaan. Akullisen kesto riippuu kuljettajan taitotasosta ja voi kestää 15-45min.

Merten kunkku, tai järven. No ainakin RC Play vesialtaan kunkku. 16m2 Altaaseen voit vuokrata purjeveneitä 5€ hintaan. Ei aikarajoitusta. Tuulikoneet tuottavat kevyen kesätuulen. Ummista silmät ja kuuntele laineiden liplatusta. Nauti hienosta hetkestä aidon RC-purjeveneen kapteenina.

Tulossa pian Kyosho Drone Racer rata-alue. Esterata dronehelikopterille.

Sarjaliput:

5 ratakertaa / 40€

10 ratakertaa / 75€

Ryhmät min. 4 henk. á25€ / 2 tuntia / kaikki radat käytössä

Catering -palvelut tilauksesta

RC Play Action Parkissa voit järjestää syntymäpäiviä ja muita merkkitapahtumia. Tapahtumavaraukset numerosta 010 504 1911 tai sähköpostilla myynti@rcjkl.fi

Veneallas
Vesiputous RC Play Riippusilta