RC tuotteet

Checkout.fi

RC tuotteet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Rajaa hakutulosta

 • RC-Autot

  Aidoille radio-ohjattaville on yhteistä korkea laatu ja hyvä varaosien saatavuus. Valikoimistamme löydät laadukkaat sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset rc-autot alan johtavilta valmistajilta, kuten Kyosho ja Traxxas. Autoja löytyy monenlaisiin olosuhteisiin - halusit sitten ajaa hangessa, hiekalla, soramontussa tai nurmikolla. Mikäli et osaa itse päättää minkä auton valitsisit, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme niin ensimmäistä RC-autoaan harkitsevaa, kuin kokeneempaa harrastajaakin valitsemaan tilanteeseen sopivan auton. Meiltä löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita ja tarvittaessa voimme myös huoltaa autosi. Tutustu valikoimiimme! Toivottavasti saamme sinustakin uuden RC-harrastajan!

 • RC-Lennokit

  RC-lennokkimme tulevat vain tunnetuilta, alan johtavilta valmistajilta. Lennokit ovat näyttävän näköisiä ja hauskoja lennättää. RC-lentokoneita löytyy vasta-alkajille, sekä kokeneemmillekkin RC-harrastajille. Kevyempää liitoa tarjoavat vuosikymmeniä markkinoilla olleet ja perinteiset vapaastilentävät lennokit. Mikäli tuotteet eivät ole tuttuja, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme opastaa valitsemaan sopivan mallin.

 • RC-Veneet

  Valikoimissamme myydyimmät aidot RC-veneet. Veneet ovat nopeita ja kestäviä. Suoraan omalta RC-kauppiaaltasi. RC-veneet, varaosat, tarvikkeet, sekä tietenkin nopea ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

 • Tarvikkeet

  RC-tarvikkeet ovat iso osa harrastusta. Lisävarusteina on saatavilla paljon tuotteita, jotka eivät kuulu tehdaspakkauksiin. Valikoimissamme on valtava määrä tarvikkeita eri valmistajilta, kuten Kyosho, Traxxas, ZAP, Great Planes, Dynomax, Team Orion, Nine Eagles, LogicRC, Schumacher, Futaba. Myös laadukkaat polttoaineet ja öljyt. Polttoaineet nopeasti kotiinkuljetuksella.

  Valikoimissamme on yli 40 000 tuotenimikettä. Kaikkia tuotteita ei ole listattu verkkokaupassamme suuren työmäärän vuoksi. Mikäli jokin tuote puuttuu tai on virheellinen, olethan siitä meihin yhteydessä yläreunan yhteydenottolomakkeen kautta.

 • RC-Varaosat

  Aitoihin radio-ohjattaviin saat myös kattavan varaosapalvelun. Edustamiimme laitteisiin saat vaikka osan kerrallaan. Kauttamme myös huoltopalvelu ja neuvonta. Oma RC-kauppiaasi RC Jyväskylä Oy

 • Vapaastilentävät
 • Muut

  Valikoimissamme yli 40 000 tuotenimikettä, joista vain noin 10 000 on julkaistu verkossa. Tuotteet liikkuvat kolmelta päävarastolta, sekä RC Jyväskylän myymälästä nopeasti. Mikäli etsit jotain tiettyä tuotetta, mutta jostain syystä et löydä sitä verkkosivuiltamme, ota yhteyttä niin selvitämme sinulle tuotteen saatavuuden.

 • RC-Racing tuotteet(BETA)

  Huippulaadukkaat tuotteet parasta haluaville. Yhden valikon alle koottu kaikki tärkeimmät kilpatuotteet helposti saatavilla.

 • Airsoft