RC-Autot

Aidoille radio-ohjattaville on yhteistä korkea laatu ja hyvä varaosien saatavuus. Valikoimistamme löydät laadukkaat sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset rc-autot alan johtavilta valmistajilta, kuten Kyosho ja Traxxas. Autoja löytyy monenlaisiin olosuhteisiin - halusit sitten ajaa hangessa, hiekalla, soramontussa tai nurmikolla. Mikäli et osaa itse...

Aidoille radio-ohjattaville on yhteistä korkea laatu ja hyvä varaosien saatavuus. Valikoimistamme löydät laadukkaat sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset rc-autot alan johtavilta valmistajilta, kuten Kyosho ja Traxxas. Autoja löytyy monenlaisiin olosuhteisiin - halusit sitten ajaa hangessa, hiekalla, soramontussa tai nurmikolla. Mikäli et osaa itse päättää minkä auton valitsisit, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme niin ensimmäistä RC-autoaan harkitsevaa, kuin kokeneempaa harrastajaakin valitsemaan tilanteeseen sopivan auton. Meiltä löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita ja tarvittaessa voimme myös huoltaa autosi. Tutustu valikoimiimme! Toivottavasti saamme sinustakin uuden RC-harrastajan!

lisää

RC-Autot 63 tuotetta

Rajaa hakutulosta

 • Vain sisäkäyttöön

  Valikosta löydät vain sisäkäyttöön tarkoitetut aidot rc-autot. Täydellinen varaosasaatavuus, sekä lähes loputtomalta tuntuva optio-osavalikoima takaa ajonautinnon.

 • Taso 1 - Helpot ensiautot

  Taso 1 valikosta löydät suosittelemamme rc-autot ensimmäiseksi autoksi. Rakenteeltaan yksinkertaisempia, huollettavuudeltaan helppoja. Laadukkaat tuotemerkit, joihin saat täydellisen varaosapalvelun. Mikään ei estä sinua hankkimasta myös teknisempiä ja/tai nopeampia tason 2 tai tason 3 autoja. Huippunopeus on aina rajoitettavissa.

 • Taso 2 - Teknisemmät...

  Taso 2. Siirrytään nopeampiin ja teknisempiin rc-autoihin. Lähes loputtomasta lisävarustevalikoimasta löydät ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä  parantavia opto-osia. VE ja VXL merkityt autot toimitetaan tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla varustettuna. Huippunopeudet tässä kategoriassa pääosin 50-100km/h. Huippunopeus on aina rajoitettavissa. Voit myös hankkia suurempia tason 3 rc-autoja.

 • Taso 3 - Suuret ja nopeat

  Taso 3 valikosta löydät isot rc-autot, sekä huippunopeat hiiliharjattomalla tai polttomoottorilla varustetut rc-autot. Laitteet ovat teknisempiä kuin tason 2 autot. Vaativat käyttäjältä enemmän huolenpitoa, mutta vastapainona saat uskomattoman kokemuksen aitojen rc-autojen parissa. Laaja lisävarustevalikoima takaa vaativallekin harrastajalle unohtumattoman elämyksen. Huippunopeudet tässä kategoriassa 60+km/h. Nopeus on rajoitettavissa paitsi polttomoottorikäyttöisissä.

 • Muut RC-laitteet
/sivu
Näytetään 1 - 50 / 63 tuotteesta
Näytetään 1 - 50 / 63 tuotteesta