MYYMÄLÄMYYJÄ, MÄÄRÄAIKAINEN 15-30H/VK

Yhtiömme hakee osa-aikaista yhtiömme edustajaa aluksi määräaikaiseen (15-30h/vk), myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ sisältää myös ilta- ja lauantaityötä. Myymälän ja RC-ratamyynnin lisäksi työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti työnohella tehtävät huollot, puhelinpalvelut, sekä verkkokaupan tilaustenkäsittelyä.

Olet itseohjautuva. Osaat käyttää tietoteknisiä laitteita ja olet aidosti kiinnostunut tuotteista, joita tulet asiakkaillemme suosittelemaan. Suoriudut paineen alla esimerkillisesti ja jaksat hymyillä asiakkaillemme huonoinakin päivinä. Aiempi RC-alan osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on aito kiinnostus tuotteista ja edustaa yhtiötämme tuloksellisesti. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi, että englanniksi. Yhtiömme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä myyntityön ammattilaiseksi, Apila työterveydenhuollon, työvaatetuksen, sekä tietenkin alan parhaan työympäristön, jossa sinä olet elintärkeä osa tiimiä yhdessä yritysjohdon kanssa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen otamme vastaan hakemukset@rcjkl.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva yhtiömme edustaja löytyy.