UGears Jouluseimi

482018412115

Kauniisti muotoiltu jouluseimi on Ugearsin kunnianosoitus rakastetuun jouluperinteeseen. Tämä malli ilmaisee vuoden upeimman ajan todellisen hengen ja tämä malli on suunniteltu tekemään talvilomastasi todella erikoinen.

Tiedot

Varastossa

12,95 €

Tuotetiedot

Lähes jokaisessa joulua juhlivassa maassa on perinne asettaa jouluseimi: Asetelma, jossa on vastasyntynyt Jeesus on tallissa Marian, Joosefin, Enkelin ja kolmen viisaan miehen kanssa. Eri maissa ja asetelmissa hahmojen lukumäärä ja lähestymistapa näyttämön koristeluun voivat vaihdella ja siinä näkyy joukko enkeleitä, paimenia, paljon kalliita sisustuksia jne. Ugears loi nöyrän ja hellän puisen muotoilun, joka juhlistaa hienosti valitun lapsen, puuseppä Josephin syntymää. 

 

Teknisestä näkökulmasta Jouluseimi -malli on Ugears-kokoelman yksinkertaisemmalla mekaniikan ja kokoonpanon puolella. Halusimme, että koko perhe, myös nuoremmat lapset voivat osallistua ja nauttia sen kokoamisesta. Koska malli on hieno pala perinteisestä joulukoristeesta, mallissa on kuitenkin perusvaihteisto, joka animoi sarjan tiettyjä elementtejä. Käynnistä mekanismi kiertämällä manuaalisesti mitä tahansa toisiinsa kytkettyjä hammaspyöriä, jotka näet mallin sivuilla ja päällä. Tämä saa navetan katolla olevan tähden liikkumaan samalla pyörittäen hammaspyöriä veistetyillä kuvioilla ja animoimalla kohtauksen taustan.

 

Ugearsin syntymäkohtaus 3D-palapeli on valmistettu korkealaatuisesta vanerista ja siinä on kaikki tarvitsemasi kokoonpano: ei tarvita liimaa tai muita työkaluja. Yksityiskohdat on leikattu puulevyihin tarkalla laserilla ja ne tulevat ulos aukkoistaan ??kevyellä painalluksella - Sarjan mukana on erityinen työkalu, joka auttaa pienimmillä paloilla.

 

Nauti ajastasi ystävien ja perheen kanssa ja anna Ugearsin jouluseimen lisätä taikaa lomallesi.