UGears Korurasia

482018412100

Korurasia on pieni komea arkku, pienten sekalaisten tavaroiden tai korujen säilyttämistä varten. Tämä on kuitenkin erittäin tylsä ja väritön kuvaus tästä kauniista mekaanisesta mallista

Tiedot

Varastossa

39,95 €

Tuotetiedot

Hieno ja kaunis Ugearsin korurasia on suunniteltu pitämään aarteesi turvassa - ja olemaan kokoelmasi aarre.
 
Korurasia on pieni komea arkku, pienten sekalaisten tavaroiden tai korujen säilyttämistä varten. Tämä on kuitenkin erittäin tylsä ja väritön kuvaus tästä kauniista mekaanisesta mallista. Mikä erottaa sen monista samankaltaisista esineistä?
 
Mallin sivut on taiteiltu hienoilla itämaisilla elementeillä varustelluilla kukkaveistoksilla. Kauniin suunnittelunsa lisäksi se pitää yllä useita upeita salaisuuksia, ja yksi niistä on ainutlaatuinen laatikkoon rakennettu mekanismi.
 
Vedä ylempää kantta aktivoidaksesi kolme kerrosta: joista kaksi on peilimekanismeja molemmilla puolilla, jotka liikuttavat ja kääntävät ylälokeroita. Kolmas mekaaninen lohko siirtää alempaa laatikkoa tuoden sen keskelle. Tämän pienen mekaanisen pyörähdyksen jälkeen pääset kuuteen laatikkoon, jotka ovat valmiita aarteidesi säilyttämiseen.
 
Mutta tarina ei lopu siihen - löydä kaksi ylimääräistä salaista osastoa etsimällä ja painamalla takaosan piilotettua painiketta.
 
Varmistaaksesi aarteidesi turvallisuuden on rasia varustettu lukitussalvalla. Kun salpa on kiinni, voit kuljettaa laatikkoa ja käännellä sitä vaikka ylösalaisin, huolehtimatta siitä, aukeaako se ja tippuuko sen sisältö. Tämä ainutlaatuinen, hyödyllinen ja kaunis antiikkiaarre on erinomainen koriste-elementti missä tahansa kodissa tai kaunis lahja pitämällesi henkilölle.
 
Itse kasattava, liimaa ei tarvita.
 
Mallin koko: 290×550×400mm
Pakkauksen koko: 370×170×30mm
Osia: 185
Taso: Keskivaikea
Kasaamisaika: 3 tuntia