UGears Mini Buggy

482018412116

Jos olet uusi Ugears-älykkäiden mekanismien maailmassa, Mini Buggy on yksi malleista, joista haluat aloittaa. Se ei ylikuormita sinua yksityiskohtien määrällä, kuten osa edistyneemmistä malleistamme saattavat tehdä.

Tiedot

Varastossa

8,95 €

Tuotetiedot

Tervetuloa laajenevaan ajoneuvokantaan hämmästyttävässä Ugears-puumekaanisten mallien kokoelmassa. Toivomme sinun tapaavan uuden pienen lemmikkimme: nopean ja hauskan Mini Buggyn. Tämä pienikokoinen dyynibuggy on valmis viemään sinut mukanaan.

Jos olet uusi Ugears-älykkäiden mekanismien maailmassa, Mini Buggy on yksi malleista, joista haluat aloittaa. Se ei ylikuormita sinua yksityiskohtien määrällä, kuten osa edistyneemmistä malleistamme saattavat tehdä. Buggyn kokoaminen on mielenkiintoinen ja erittäin kiinnostava prosessi. Pakkauksen mukana toimitetaan värillinen ohjekirja. Liimaa tai ylimääräisiä työkaluja ei tarvita - kaikki asennukseen tarvitsemasi toimitetaan sarjan mukana.

Mini Buggya ohjaa kuminauhamoottori. Avoimesta korirakenteesta johtuen voit nähdä hammaspyörien ja pyörien liikkeen työmoottorissa. Viritä koneisto, vedä kytkimestä mallin takana ja dyynibuggy liikkuu eteenpäin. Tai ei vain eteenpäin: voit säätää pienen ajoneuvosi liikesuunnan kääntämällä sen etupyöriä - anna sen pyöriä ympyrää, jos haluat!

Kuten kaikki Ugears-mallit, Mini Buggy on valmistettu luonnollisesti tuoksuvasta vanerista, jonka laadun varmistavat eurooppalaiset laboratoriot.

Jos et vieläkään ole vakuuttunut siitä, että Mini Buggy on jännittävä ja hauska, tulimme tulokseen, että vain kaksi Mini Buggyä on hauskempaa kuin yksi. Miksi? Selitys on hyvin yksinkertainen - kaksi Mini Buggyä tekee kilpailun!

Osien lukumäärä: 80

Rakennusaika: Noin 1 tunti

Vaikeustaso: Helppo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: